Rektal prolabsus yada anismus
Sayın hekimim bundan yaklaşık 3 ay öncede bi mail attım sizde dönüş yaptınız özel sekrterinizde aradı.öncelikle hasatnız olmadığıma rağmen bu denli ilgilendiğiniz için sonsuz müteşekkirim.
Sayın hocam yaklaşık 1 ay önce şiddetli karın şişliği ve gaz sancısıyla hastaneye yattım daha sonrada gerekli tetki,kleri yaptırdın nezninize mail olarak yolluyorum.
Hocam günün koşulları ekonomik sıkıntılardan dolayı tedaviye gelemedim.ancak yollamış olduğum raporlarda bir fotoğraf çektim rahatsızlığımla ilgili affınıza sığınarak asıl rahatsızlığım bu ve de buaralar kanama ve yanmam mevcut
hocam bu rahatsızlık la ilgili yardımızı bekliyorum.sadece c.tesi tetkik yaptırmayıp sadece teşhis koymak amaçlı uğramak isterim muayenenize ücret politikam nedeniyle,
hocam bu rahatsızlığımla ilgili biofedback tedavis için ankarada bir üniversite hast gitiim ancak burda kassal bir sıkıntım olmadığı sölendi.bu tedaviye gerek yok dendi.
Benimde ricam yolladığım tahlilleri ve fotoğrafı lütfen sonkez incelemeniz rektal prolabsus yada anismus diye düşünüyorum vede cinsellikte mutsuzluğum hat safada sürekli prostatta iltahap ve antibiotik kullanıyorum yazılarınızı okuduktan sonra hocam ilerde ne sıkıntım olur ne yapmalıyım.tekrar kusurabakmayın iyi çalışmalar başarılarınız daim olsun hocam
|